MEALS / POSIŁKI

POLISH

Koszt brutto jednego posiłku na 1 dzień wynosi 42,00 zł (w cenie opakowanie i sztućce na wynos)

Zamówienia należy składać najpóźniej do 7.04.2025r. Oferta jest ważna po podpisaniu zamówienia i opłaceniu posiłków z góry.

Kontakt w sprawie zamówienia obiadów pod numerem +48 609 131 132 lub

pod adresem e-mail : kontakt@arenarestaurant.pl

Na miejscu nie ma możliwości domówienia posiłków z oferty.

W barach (na poziomie 0 oraz na poziomie 1) dostępne będą różnorodne artykuły do zakupu,

takie jak pizza, frytki, hot dogi, napoje zimne, napoje gorące i wiele innych.

PROPOZYCJA DLA GRUP TANECZNYCH

11.04.2025 (PIĄTEK)

Danie główne:

• grillowany filet drobiowy

w kremowym sosie szpinakowym z opiekanymi ziemniaczkami i sałatą fresh

Opcja wegetariańska:

• makaron penne

w aromatycznym sosie z pomidorów z dodatkiem świeżych ziół i oliwek

Napoje zimne:

• woda (butelka 0,5 l)

12.04.2025 (SOBOTA)

Danie główne:

• schab wolno pieczony

w ziołach w sosie z rozmarynem z puree ziemniaczanym i surówką

Opcja wegetariańska:

• cukinia zapiekana

w pomidorkach z kaszą jaglaną i natką

Napoje zimne:

• woda (butelka 0,5 l)

13.04.2025 (NIEDZIELA)

Danie główne:

• grillowany filet drobiowy z kurczaka

w kremowym sosie z koperkowym

Opcja wegetariańska:

• kotleciki warzywne

z opiekanymi ziemniaczkami i sałatą fresh

Napoje zimne:

• woda (butelka 0,5 l)

ENGLISH

The gross cost of one meal for 1 day is PLN 42.00 (the price includes takeaway packaging and utensils).

Orders must be placed no later than April 7, 2024. The offer is valid once signed for ordering and paying for meals in advance.

Contact us to order lunches at +48 609 131 132 or e-mail address: kontakt@arenarestaurant.pl

It is not possible to order meals from the offer on site.

Various items will be available for purchase in the bars (on level 0 and level 1), such as pizza, fries, hot dogs, cold drinks, hot drinks and many more.

SUGGESTION FOR DANCE GROUPS

11/04/2025 (FRIDAY)

Main course:
• grilled chicken fillet in a creamy spinach sauce with baked potatoes and fresh salad
Vegetarian option:

• penne pasta in tomato sauce with fresh herbs and olives
Cold drinks:

• water (bottle 0,5)

12/04/2025 (SATURDAY)

Main course:

• slow-roasted pork loin in herbs in rosemary sauce with mashed potatoes and salad

Vegetarian option:

• baked zucchini in tomatoes with millet and parsley

Cold drinks:

• water (bottle 0,5l)

13/04/2025 (SUNDAY)
Main course:
• grilled chicken fillet in a creamy dill sauce
Vegetarian option:
• vegetable cutlers with baked potatoes and fresh salad

Cold drinks:
• water (bottle 0,5 l)