MEALS / POSIŁKI

POLISH

Koszt brutto jednego posiłku na 1 dzień wynosi 40,00 zł (w cenie opakowanie i sztućce na wynos)

Zamówienia należy składać najpóźniej do 22.04.2024r. Oferta jest ważna po podpisaniu zamówienia i opłaceniu posiłków z góry.

Kontakt w sprawie zamówienia obiadów pod numerem +48 609 131 132 lub

pod adresem e-mail : kontakt@arenarestaurant.pl

Na miejscu nie ma możliwości domówienia posiłków z oferty.

W barach (na poziomie 0 oraz na poziomie 1) dostępne będą różnorodne artykuły do zakupu,

takie jak pizza, frytki, hot dogi, napoje zimne, napoje gorące i wiele innych.

PROPOZYCJA DLA GRUP TANECZNYCH

26.04.2024 (PIĄTEK)

Danie główne:

• grillowany filet drobiowy

w kremowym sosie szpinakowym z opiekanymi ziemniaczkami i sałatą fresh

Opcja wegetariańska:

• makaron penne

w aromatycznym sosie z pomidorów z dodatkiem świeżych ziół i oliwek

Napoje zimne:

• woda

27.04.2024 (SOBOTA)

Danie główne:

• schab wolno pieczony

w ziołach w sosie z rozmarynem z puree ziemniaczanym i surówką

Opcja wegetariańska:

• cukinia zapiekana

w pomidorkach z kaszą jaglaną i natką

Napoje zimne:

• woda

28.04.2024 (NIEDZIELA)

Danie główne:

• grillowany filet drobiowy z kurczaka

w kremowym sosie z grzybów leśnych z opiekanymi ziemniaczkami i sałatą fresh

Opcja wegetariańska:

• kotlet z soczewicy

z opiekanymi ziemniaczkami i sałatą fresh

Napoje zimne:

• woda

ENGLISH

The gross cost of one meal for 1 day is PLN 40.00 (the price includes takeaway packaging and utensils).

Orders must be placed no later than April 22, 2024. The offer is valid once signed for ordering and paying for meals in advance.

Contact us to order lunches at +48 609 131 132 or e-mail address: kontakt@arenarestaurant.pl

It is not possible to order meals from the offer on site.

Various items will be available for purchase in the bars (on level 0 and level 1), such as pizza, fries, hot dogs, cold drinks, hot drinks and many more.

SUGGESTION FOR DANCE GROUPS

26/04/2024 (FRIDAY)

Main course:
• grilled poultry fillet in a creamy spinach sauce with roasted potatoes and fresh lettuce
Vegetarian option:

• penne pasta in an aromatic tomato sauce with fresh herbs and olives
Cold drinks:

• water

27/04/2024 (SATURDAY)

Main course:

• slow-roasted pork loin in herbs in rosemary sauce with mashed potatoes and salad

Vegetarian option:

• baked zucchini in tomatoes with millet and parsley

Cold drinks:

• water

28/04/2024 (SUNDAY)
Main course:
• grilled chicken fillet in a creamy mushroom sauce with roasted potatoes and fresh lettuce
Vegetarian option:
• lentil cutlet with roasted potatoes and fresh lettuce

Cold drinks:
• water